Personvern

Ansvarlig for behandling av personopplysninger i Foreningen er web og kommunikasjonsansvarlig Martin Moen. Du kan kontakt meg på martin@etslagavgangen.no.

Infokapsler som brukes på Etslagavgangen.no

Informasjonskapsler på etslagavgangen.no  brukes til å samle informasjon anonymt. Informasjonskapslene som eksisterer på etslagavgangen.no brukes til, dersom ikke annet er nevnt, innsamling av brukerstatistikk og språkinnstillinger på siden. Les mer om hva infokapsler faktisk er her.

Sosiale Medier

Vi bruker plugins og kommentarer på våre sosiale medier (Facebook og Linkedin) som benytter infokapsler. Cookies settes hvis du tidligere har besøkt de sosiale mediene, eller har klikket «liker» eller en annen link på vår Facebook og Linkedin-side. Cookies/infokapsler brukes også i forbindelse eventuelle med tilbud og annonser på Facebook og Linkedin.

Når lagrer vi informasjon om deg som person

På nettsiden vår vil du finne ulike «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for nyhetsbrev, eller du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument etc. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg. Om du f.eks melder deg på en liste for nyhetsbrev, så vil det stå hvor ofte du kan forvente å høre fra oss. Du kan når som helst trekke ditt samtykke gjennom link i mailen du får fra oss.