Soon Golfklubb

Treningstider

DagTid

Kontaktperson

Per-Arne Larsen

Mobil: (+47) 913 79 966
Epost: per-arla@online.no

Klubbens hjemmeside: https://soongolf.no/

Nyheter fra Soon Golfklubb

 • Simulatorgolf fungerer strålende!
  Ja, vi er i gang med simulatorgolf over hele landet, finansiert av Et slag av gangen. Med midler fra Sparebankstiftelsen DNB vil vi bruke noen av disse midlene for simulatorer på nyåret da vi her har en venteperiode på hva det offentlige vil bidra med og svarfristen er ofte ikke før i april. Men nå er vi en helårsaktivitet takket være gode bidragsytere.
 • Strålende ildsjeler med ansvar for Et slag av gangen på Soon Golfkubb
  Ellen og Per Arne Larsen er to strålende ildsjeler med ansvar for Et slag av gangen på Soon Golfkubb. Ut fra jevnlig rapportering av fremmøte for deltagerne fra bla Skjelfoss institusjon ser de at det gjennom sommeren og høsten er et stabilt og godt fremmøte.
 • Soon styrker sitt team og stiller med to deltagere på vårt Trener 1 kurs med NGF
  Soon Golfklubb samarbeider godt med GGG/Foreningen Et slag av gangen (ESAG). Gruppen ledes av Per Arne Larsen og har med seg Ellen Kathrine Larsen og Kenneth Karlsen. I det siste året har vi også fått med Patrick Steen Bjørkli på laget. Per Arne er Trener 1, Ellen og Patrick tar Trener 1 utdannelse som starter 7. juni og arbeidet er basert på frivillighet.
 • Fotballspillere bitt av golfbasillen!
  Fotballens Gatelag og Foreningen Et slag av gangen er to komplimenterende tilbud som gir en fantastisk mulighet for deltakerne til å benytte seg av flere aktiviteter. Et av gatelagene som har omfavnet vårt golftilbud er Moss FK. Moss Fotball sitt Gatelag har trent golf gjennom våren/sommeren. En fin gjeng er nå klare for kurset veien til golf og videre med banespill, medlemskap i klubben. De har blitt bitt av basillen.
 • Par i kamp!
  Per Arne ble alvorlig syk og veien tilbake til golfbanen var lang og fylt med utfordringer. Men i dag er Per Arne og Ellen ildsjeler i Soon Golfklubb. Ellen og Per Arne er et fantastisk eksempel på at det nytter med pågangsmot.
 • Stor honnør til flotte ildsjeler
  Stor honnør til flott ildsjeler