Skjeberg

Treningstider

DagTid

Kontaktperson

Cathrine Laursen, Daglig leder

Mobil: (+47) 954 48 384
Epost: cathrine@skjeberggk.no

Klubbens hjemmeside: https://www.skjeberggk.no/

Nyheter fra Skjeberg Golfklubb

 • Skikkelig golfglede!
  Flere og flere av deltagerne fra Ett slag av gangen gjennomfører veien til golf.
 • Samarbeid og utvikling av nettverk
  Daglig leder på Skjeberg Golfklubb, Cathrine Laursen, har god erfaring med å bygge nettverk. Møte hverandre på ulke arena er bra. Hun forteller at de flere fra klubben samlet på Son spa hvor Sparta Hockey inviterte sine flotte samarbeidspartnere. Over 80 stykker som alle bidro med herlige samtaler, inspirasjon og idémyldring.
 • Kriminalomsorgen på besøk på Skjeberg – golf er absolutt noe for deres «brukere»
  Hver dag får vi bekreftelse på at det nasjonale samarbeidet som Foreningen Et slag av gangen har med Kriminalomsorgsdirektoratet fungerer til det beste for både klubb og «bruker».
 • Mange muligheter i Skjeberg!
  Skjeberg Golfklubb har som sitt slagord; – hvor alle trives. Med dette pålegger klubben å legge forholdene til rette for alle typer golfere; gammel som ung, mann eller kvinne, høy- eller lav hcp’ere. Alle er velkomne forteller ny daglig leder Cathrine Laursen.
 • Velkommen til Skjeberg Golfklubb
  Det er herlig når flere klubber ønsker å være endel av golfens lavterskeltilbud med GGG/Et slag av gangen. Vi er i dialog med flere nye klubber og målet med 40 klubber i 2022 er ikke langt unna. Besøket på Skjeberg Golfklubb denne uken var fargerikt og godt – og gresset var grønt – herlig.