Kragerø Golfklubb

Treningstider

DagTid
Tirsdag

Kontaktperson

Randi Skauen

Mobil: (+47) 992 05 703
Epost: randi.skauen@gmail.com

Klubbens hjemmeside: https://kragk.no/

Nyheter fra Kragerø Golfklubb

 • Det er i Kragerø det skjer! Nasjonal turnering og besøk av ny idrettspresident.
  Ett slag av gangen gjennomfører nasjonal vennskapsturnering i Kragerø.
 • Kom inn som rusmisbruker og ble utskrevet som golfspiller! Les vår spennende statusrapport pr. 31.10.2022
  Nesten daglig tikker det inn mailer fra klubber om gode aktiviteter, hva de er med på, hva deltagerne opplever, at de er i gang med simulatortrening osv. Og når jeg får en melding fra Randi Skauen, ildsjelen vår i Kragerø golfklubb som oppsummerer følgende fra en vennskapsturnering de hadde i høst: Med golf opplever deltagerne engasjement, tilhørighet, samspill med mennesker, tålmodighet, konsentrasjon, disiplin, respekt, empati, vennskap, spilling, refleksjon, selvtillit og ikke minst sinnemestring – takk til alle som bidrar til at vi får være på golfbanen. Det å få delta på en sosial arena er noe svært få av deltagerne hadde trodd var aktuelt for dem – det gir enorm motivasjon!
 • Kjetil fra Kragerø fikk ny giv med golf
  Nasjonal kompetansetjeneste for samtidig rusmisbruk og psykisk lidelse (NKROP) jobber for å heve kvaliteten på tjenestene til personer med samtidig rus og psykiske lidelser. Det er et sterkt fagblad og jeg tok kontakt med dem, og vi har fått på plass en flott artikkel om Kjetil som har fått ny giv med golf og en omtale av fine Randi som ansvarlig for Et slag av gangen i Kragerø, og en presentasjon av ESAG.
 • Innesesongen er i gang!
  Nå har innesesongen startet for fullt enten på simulatoer, i idrettshaller eller som her fra Kragerø, med deres gruppe fra Kragerø Akademiet, som har etablert eget innendørsutstyr hvor putting og chipping konkurranse i KAs egne lokaler var dagens øvelse, herlig.
 • Kragerø Akademiet –  veien til en bedre hverdag
  Kragerøakademiet ble stiftet i 2019. De er en ideell stiftelse som jobber for å hjelpe mennesker med ulike utfordringer til å få en bedre hverdag. Det er stor fokus på arbeidsinkludering. Enkeltmennesket står i fokus og alt skal tilrettelegges ut ifra den enkeltes behov og ønsker. Vårt motto er at alle kan bidra med noe, bare de selv blir klar over det.
 • Hva er det beste med golf?
  Lokalavisen i Kragerø forespurte 5 på gaten, hva er det beste med golf? (bildet) Alle fem er med i vårt tilbud GGG/Et slag av gangen, og er med på Kragerø Golfklubb