Hauger Golfklubb

Treningstider

DagTid
Torsdag 17:00

Kontaktpersoner

Noah Furulund

Joachim Lange (Markedssjef & Pro)

Mobil: (+47) 926 33 103
Epost:
joachim@haugergolf.no

Klubbens hjemmeside: https://hauger-golfklubb.no/

Nyheter fra Hauger Golfklubb

 • Røde Kors  – Nettverk etter soning
  Etter gode timer på simulator på Økern er Røde Kors, Nettverk etter soning, klare til å starte opp igjen trening og golf på Hauger Golfklubb. Trener Joachim Lange har vært god veileder underveis. Aktivitetsleder Aleksander tar med seg gutta som […]
 • Golf + Fotball = Sant
  Ingenting gleder oss mer enn når vi kan finne gode samarbeidspartnere. Vi henvender oss til samme målgruppe; rus, psykiatri, løslatte og unge som vi skal bistå å finne veien tilbake. Vi ser frem til og kunne tilrettelegge og samarbeide med Gatelag (foball) fra blant annet LSK, VIF og Lørenskog!
 • Fotball + golf = sant
  Flere Gatelag i Fotballstiftelsen har nå fått anledningen til å forsøke seg på golf. Der det er et Gatelag er det også en Golfklubb. Prosjektleder i Foreningen Et slag av gangen, Marianne Smith Magelie, var til stede når Vålerengas Gatelag fikk prøve seg på golfbanen og skriver følgende om opplevelsen.
 • Oslo Røde Kors – Nettverk etter soning, i godt driv ved Hauger Golfklubb
  Oslo Røde Kors – Nettverk etter soning er i godt driv med ukentlig aktivitet ved Hauger Golfklubb. Foreningen Et slag av gangen er stolte over samarbeidet og den fantastiske aktiviteten. Et tilbud som nå skal utvikles på nasjonalt nivå.
 • Hauger Golfklubb med oppstart
  Torsdag 20. mai kl17:00 inviterer Hauger Golfklubb til oppstart av trening.
 • Noah og Hauger Golfklubb med oppstart
  Sammen med Glenn ønsker Noah Furulund velkommen til golf og glede den 20. mai kl. 17.00, og hver torsdag fremover på samme tid.