Elverum Golfklubb

Treningstider

DagTid
Tirsdag10:00

Kontaktperson

Stine Wasenius Dahl

Mobil: (+47) 454 63 180
Epost:
stinewdahl75@gmail.com

Klubbens hjemmeside: https://elverumgolfklubb.no/

Nyheter fra Elverum Golfklubb

 • Vennskapsturnering gir glede og mestring
  Et slag av gangen arrangerte turnering på Atlungstad Golfbane den 20. september. 35 deltagere fra Atlungstad, Kongsvinger og Elverum deltok. En solskinnsdag som ble kronet med pizza og prisutdeling
 • En liten ball med mye glede!
  I regi av Foreningen Et slag av gangen (ESAG), i samarbeid med Norges Golfforbund, gjennomførte vi felles Trener 1 kurs for klubber tilsluttet ESAG.
 • Kommunen spiller på lag med Elverum Golfklubb
  Denne uken var det besøk til Elverum og ordfører Lillian Skjærvik. Sammen med golfklubben, representanter fra kommunen og ikke minst brukere av vårt tilbud kan vi vise til et veldig konstruktivt møte. Veien videre er staket ut og lokalavisen, Østlendingen, gledet oss med å være tilstede og til å formidle. Veldig stolt er vi også over Patrik, som har brukt golfen til å komme seg på bena(bildet)
 • Bitt av golfbasillen
  Golf-grønn glede/Et slag av gangen på Elverum Golfklubb har etablert et samarbeid med Annekset hvor golf er en god aktivitet å samle seg om, og hvor møteplassen er sosialt utviklende med et trygt nettverk. Ildsjel og koordinator i Elverum Golfklubb, Stine Wasenius Dahl, kan melde om godt fremmøte i det nye året.
 • Minigolf på Elverum
  Daglig leder i Elverum Golfklubb, Frode Brun, er stolt over deres nye attraksjon i form av en 9-hulls minigolfbane, som står klar for spill. Et inkluderende tilskudd som er med på å understreker at golf er for alle.
 • Fra rus til golf med god livskvalitet
  Søndag 11. juli ble det arrangert en fantastisk golfturnering ved Elverum Golfklubb. Blant deltakerne var Glenn Robin og Jon Andre (bildet) som kan fortelle om sine erfaringer med rus og hvordan golfen og et trygt sosialt miljø har vært viktig.