Bærum Golfklubb

Treningstider

DagTid

Kontaktpersoner

Jan Skydsrud

Mobil: (+47) 459 14 348
Epost: jan@bmgk.no

Bente Rosenberg (Daglig leder)

Mobil: (+47) 419 18 803
Epost: bente@bmgk.no

Klubbens hjemmeside: https://bmgk.no/

Nyheter Bærum Golfklubb

 • Bærum Golfklubb med god simulatortrening
  Over 20 deltagere møtes hver fredag kl. 10.00 på Topp Golf  – her er det Bærum Golfklubb har sin innetrening på simulator nå når kulda har kommet inn.
 • Det svinger på Bærum Golfklubb
  En herlig dag på Bærum – tusen takk til klubben som tilrettelegger så bra for alle, og som er så tydelige på hvor viktig vårt samfunnsarbeid er. Klubben bidrar til å gjøre en stor forskjell.
 • Fyll dagene i regi av Bærum Kommune
  Sammen med Bærum Golfklubb har vi hatt stand 8. juni i Sandvika. En åpen messe som henvender seg til rus psykiatri og klubben fikk vist seg frem med GGG/Et slag av gangen. Ingen andre enn oss hadde aktivitet og det fungerte bra. Mange flotte bidrag som viste seg frem, og vi oppsøkte alle og traff igjen gamle kjente fra Fotballstiftelsen som er kommet over i annen aktivitet, og det er flott.
 • Åpen dag på Bærum Golfklubb
  En god arbeidsgruppe har startet opp med GGG/Et slag av gangen på Bærum Golfklubb. Klubben inviterer en rekke institusjoner og samarbeidspartnere til åpen dag torsdag 19. mai kl. 11.00 med representanter fra kommunen i spissen. Vær velkommen og les mer
 • Bærum Golfklubb – planene er klare!
  Bærum Golfklubb, en av landets største golfklubber, er nå klar til å ta et større samfunnsengasjement. Klubben har hatt Golf-grønn glede i flere år, og bygger nå videre på dette og utvikler samarbeidet med Foreningen Et slag av gangen. Med god forankring i klubb og styre er planene klare.