Årene med rus ligger bak. Nå er Kjetil miljøarbeider i Frelsesarmeen i Kragerø, og han er blitt en ivrig golfer.

For tre år siden ble Kjetil bitt av golfbasillen. Da han kom til klubben første gang, sammen med lederen av Bymisjonen i Kragerø, tenkte han at han ikke hadde noe der å gjøre. Der tok han feil, og spiller nå golf så ofte han kan. Kjetil fikk anledning til å vise Frelsesarmeens sommermagasin rundt på banen med bil og kaffe.

Det er vakkert her, sier Kjetil. Det gjør noe med meg å få komme hit. Folk er blide og høflige med hverandre. Jeg er helt rørt på måten jeg er blitt tatt i mot.

Kjetil har vært rusavhengig i 19 år, med mange vonde konsekvenser, inntil han på alvor endret livet sitt. Han takker initiativtaker i Ett slag av gangen, Marianne Smith Magelie, for denne fantastiske muligheten som han har fått i livet sitt. Kjetil har tatt trener 1 kurs og leder i dag flere grupper i Ett slag av gangen i Kragerø, både for tidligere rusavhengige og for ungdommer. Golf er for alle! Les mer her.

Foto: Håkon Sand publisert i Frelsesarmeens – Krigsropet Sommermagasin