Golf og dialog – Oppegård Golfklubb møter ordføreren for å styrke lokalt samarbeid

Samling på Oppegård Golfklubb. Deltagere fra Stifinneren, Ullevaal avd. Voksen, Wayback, Frelsesarmeen, Kriminalomsorgen/Friomsorgen, klubbens representanter og Ett slag av gangen.

Golf og dialog: For å styrke det lokale samarbeidet med Nordre Follo kommune deltok mer enn 20 deltagere på Oppegård Golfklubb i et møte med ordføreren.

Kommunens ordfører og leder av Idrettsrådet var entusiastiske da de besøkte Oppegård Golfklubb mandag 1. juli. Ordfører Cecilie Dahl-Jørgensen Pind likte det hun så og var opptatt av samholdet vi klarer å oppnå. Hun var samtidig imponert over hva vi har fått til på så kort tid. For å utvikle samarbeidet ønsker hun å invitere oss til rådhuset, og hun var tydelig på at vi kan oppnå mer sammen.

Det var først litt tid med praktisk trening, og ordføreren fikk hjelp av lederen for oppvekst og omsorg, samt deltagere fra Ett slag av gangen.

Det var en fin dialog og godt engasjement rundt bordet og kaffe/vafler smakte helt fortreffelig.  
Vi diskuterte både utfordringer og muligheter, inkludert Kriminalomsorgens bemanningsproblemer som begrenser de ansattes mulighet til å komme ut. Samtidig kunne vi glede oss over hva dette prosjektet betyr for deltagerne, som er svært takknemlige.

Vi ser hele mennesket, har tilbud hele året, og det er gratis også for ledsagere.

Golf er for alle!

Bilde i heading: Deltagere fra Stifinneren, Ullevaal avd. Voksen, Wayback, Frelsesarmeen, Kriminalomsorgen/Friomsorgen, klubbens representanter og Ett slag av gangen.