Ett slag for å skape muligheter for andre!

Christian Hanstad. Annonse Finansavisen 22.06.24. Ett slag for å bidra til å skape muligheter for andre.

Ett slag for å skape muligheter for andre. Fra innsatt til arbeidsgiver.
Christian har sett verdien med golf som mestringsarena, og nå vil han under 20 i HCP.

Som innsatt fikk jeg muligheten til å bli med Ett slag av gangen i regi av kriminalomsorgen.
Jeg fikk god undervisning fra Svein Einarsbøl og Claus Mæland på Kongsvingers Golfklubb, samt golfspillende betjenter. Dette var en fantastisk fin mulighet til å få seg en sunn hobby som kan vare livet ut, forteller Christian.

Ett slag av gangen – eneste ettervern etter løslatelse

Etter løslatelse så viser det seg at Ett slag av gangen er det eneste ettervernet han som tidligere innsatt har. Hverdagen kom brått på, og nå som selvstendig næringsdrivende har det vært helt avgjørende å møte sine «kollegaer» på golfklubben i Elverum hver tirsdag.
I januar 2024 stiftet han aksjeselskapet Hanstad Bygg AS og takket være gode bekjentskaper i bransjen samt flere medlemmer i Elverum Golfklubb så har firmaet stor oppdragsmengde fremover.

Nå vil jeg gi noe tilbake

Nå står trenerkurs for tur, og jeg gleder meg til å kunne bidra inn for andre. Jeg er takknemlig for mulighetene jeg har fått gjennom golfen.
I tillegg er firmaet mitt godkjent som opplæringsbedrift, og kanskje jeg kan bidra med noe godt tilbake til Ett slag av gangen på sikt.

Christian sier selv at han er en livsdrømmer, og har alltid vært det. Og uansett hva jeg gir meg ut på så er det «All in» på godt og vondt.
Akkurat nå, og i årene fremover, så handler det om å bygge opp firmaet mitt til å bli en solid arbeidsplass for flere. Med tryggheten fra Ett slag av gangen, golf og jobb så kanskje mitt firma kan bli noe som flere kan få en mulighet i. Være seg de med hull i cv’n eller andre.

Og jeg har jo et hårete mål om å komme meg under 20 i HCP, smiler Christian! ⛳️