Kjetil har fått ny giv med golf

Ett slag for å hjelpe andre ut av rusmiljøet. Annonse Finansavisen 15. juni 2024

Kjetil har fått ny giv med golf, og forteller:
«Jeg tilbringer gjerne lange dager ute sammen med andre golfere, og jeg trodde jo det var en sport for de som hadde en million på konto og gikk i pene klar. Så feil kunne jeg ta» sier Kjetil Nikolaisen fra Kragerø Golfklubb. Nå er han endel av nettverket Ett slag av gangen.

«Jeg har vært rusavhengig i 19 år og har slitt med sterk angst og depresjon i perioder. Lite tydet på at jeg skulle elske grønne plener og lange turer på en golfbane. Gjennom ettervernstilbudet ved Kirkens bymisjon i Kragerø ble jeg invitert til golfklubben. Det jeg husker best fra mitt første møte med Kragerø Golfklubb var en enormt flott mottagelse. Vi ble vist rundt, vi pratet og alle følte seg inkludert.
Golf betyr alt for meg nå, og klubben er blitt mitt andre hjem. Klubben og Ett slag av gangen har tilrettelagt for at jeg har tatt trener 1 kurs og jeg er nå en ressurs hvor jeg bistår nye som kommer til oss, med ulike utfordringer. Jeg har også vært med å starte opp en ny gruppe i Grimstad. Dette er gøy.»

Målet til Ett slag av gangen er å få flest mulig ut i aktivitet og etterhvert jobb eller skole.

«Jeg anbefaler golf for alle. Det klarner opp i hodet» forteller Kjetil som er blitt en veldig glad golfer.

Annonse Finansavisen av Kjetil Nikolaisen i Kragerø Golkflubb.
En glad golfer! Annonse i Finansavisen lørdag den 15. juni 2024