En fantastisk nasjonal turnering i Kragerø

Informasjon gis til deltagere i ESAG nasjonal turnering i Kragerø

Ett slag av gangen har gjennomført sin årlige nasjonale turnering med deltagere fra hele landet i samarbeid med Kragerø Golfklubb.

18-hulls Texas scramble slagkonkurranse

Over 100 deltagere var kvalifisert til å delta, og det ble to strålende dager med golf og moro. En 18-hulls slagkonkurranse ble gjennomført med Texas scramble. Alle deltagerne ble vinnere, og premien var som alltid; deltagelse og full pakke med reise, overnatting, mat og underholdning.
Noen av deltagerne stod for underholdningen, blant annet fra Kragerø Akademiet, som virkelig imponerte. Standup-komikeren Pilten hadde også noen godbiter, og det samme gjaldt Henning Myrer, vår Trener 3 på Innlandet UNG-prosjektet, som også liker å drive med standup.

Gjensynsglede

Bare positive ord blir sagt etter oppholdet. Dette er en viktig aktivitet, i tillegg til våre mange regionale turneringer som gjennomføres gjennom sesongen. Her får vi prøvd oss på mye, og ikke minst gleder vi oss over å møte noen deltagere igjen som vi traff i fjor.

Dette er utrolig givende, og det er fantastisk å se hvor mange som faktisk har blitt mye bedre i golf siden sist. Flere har også kommet ut i jobb. Dette er akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Tusen takk til alle som deltok, og til alle som bidro til at dette ble et strålende arrangement. Godt gjennomført av Kragerø Golfklubb i samarbeid med Ett slag av gangen.

Alle bilder og film er tatt av Baardseth Media v/Even Baardseth i samarbeid med Ett slag av gangen.