Ett slag for – Se oss i Finansavisen hver lørdag fremover

Raimond Nybakk, banesjef Kongsvingers Golfklubb

Raimond fra Kongsvingers Golfklubb var en vaneforbryter, men er nå banesjef på klubben.

Hver lørdag fremover vil du se oss i Finansavisen

Ett slag av gangen bruker golfbanen som arena for å få mennesker som har falt utenfor samfunnet tilbake på rett kjøl. Vi samarbeider med 55 golfklubber og har 2900 deltagere i aktivitet. I fjor fikk vi 150 deltagere ut i arbeid og skole. I år er målet 350. For å få til dette trenger vi økonomisk støtte. For hver person vi får tilbake til arbeid eller skole, sparer vi samfunnet for en million kroner årlig.

Sammen med Ett slag av gangen, golfklubbene og det offentlige, ønsker vi å etablere et spleiselag sammen med næringslivet. Ved å delta kan din bedrift bidra til å gi våre deltagere en ny sjanse i livet.

Annonse fra Finansavisen. Raimond Nybakk Kongsvingers Golfklubb