Ett slag av gangen er store på Kragerø Golfklubb – her gir golfen mange en god mestringsarena utenfor hjemmet

Kragerø Golfklubb startet opp med åpningsturnering den 18. april etter at deltagerne til Ett slag av gangen har trent inne i simulator på Årø gjennom hele vinteren. Å ta veien til golf (VTG) er også noe flere av deltagerne ser frem til.

Flott vær og nærmere 40 deltagere, både nye og gamle, deltok. De helt nye fikk gleden av minigolf og korthull.

En deltager uttrykte hva golf betyr på følgende måte:

“Golfen har gitt meg en mestringsarena utenfor hjemmet, og et fellesskap som både inkluderer meg, men også hjelper meg til å inkludere andre. Det er en ærlig sport som gir direkte tilbakemeldinger på den innsatsen jeg legger ned. Golf er en individuell sport med et varmt fellesskap. Du ødelegger aldri for noen andre, og sammen bygger vi hverandre opp. Det har gitt meg en personlig gnist.”

En stor takk til vår fantastiske ildsjel, Randi Skauen, og hennes flotte medhjelpere som gjør dette mulig. Vi ser frem til den nasjonale turneringen i Kragerø i begynnelsen av juni! 🏌️‍♀️⛳️

En samling bilder av en glad gjeng med ildsjeler og deltagere på Kragerø Golfklubb