Midt-Telemark samlet seg på Norsjø Golfklubb

Midt-Telemark samlet seg på Norsjø Golfklubb med ordfører Siri Blichfeldt Dyrland og varaordfører Borgar Kaasa i spissen. Nesten 20 deltakere fra Driv og Samtun i kommunen deltok, godt forberedt av Ingvild Skoe ved Bø Frivilligsentral. Arrangementet inkluderte orientering, golftrening/læring, og avsluttet med kaffe, vafler og samtaler rundt bordet.

Nesten alle mente at de vil komme tilbake neste onsdag. Trener Mattias viste oss hva golf er, og deltagerne var lydhøre og entusiastiske. Daglig leder ønsker forsamlingen velkommen. Det var en nydelig dag på Norsjø, banen er åpnet, og vi gleder oss til neste treff. Gruppen møtes fast hver onsdag.

Vi gleder oss til fortsettelsen 🙂

Bilde i heading fra venstre: Ingvild Skoe ved Bø Frivilligsentral, ordfører Siri Blichfeldt i Midt-Telemark kommune, Pro Mattias Andreasson, varaordfører Borgar Kaasa i Midt-Telemark kommune og Marianne Smith Magelie.