Marianne nominert til Reitan-prisen Årets Ladejarl!

Marianne Smith Magelie, initiativtager til Ett slag av gangen, har blitt nominert til verdiprisen «Årets Ladejarl», for hennes personlige engasjement og sterke verdier som skaper resultater og motivasjon hos andre.

Prisen deles ut av Reitan hvis visjon er å være det mest verdidrevne selskapet. Hvert år kårer de en «Ladejarl» hvor prisen er på to millioner kroner og gis til en person som har utmerket seg gjennom å bidra til et varmere samfunn. 

«Årets Ladejarl skal være selve symbolet på verdibasert arbeid og ledelse. Prisen er et bevis på at man inspirerer og motiverer andre til å skape resultater. Personlig ansvar og engasjement er oppskriften for å skape resultater som vi andre bare kan unne og beundre,» skriver Reitan på sine websider.

«Dette er en fantastisk anerkjennelse av den innsatsen som Ett slag av gangen legger ned sammen med golfklubbene, hver uke, hele året. Om vi vinner vil vi kunne bidra til å få enda flere deltagere med på golf og ut i skole eller arbeid etter hvert. Tusen takk til de som har nominert meg!», uttaler Marianne.