Bli en erfaringskonsulent gjennom golf – få et kompetanseløft

Møte mer Erfaringssentrum

Ett slag av gangen har inngått et samarbeid med den nasjonale interesseorganisasjonen for erfaringskonsulenter, Erfaringssentrum hvor Torbjørn Mohn-Haugen er generalsekretær.

Det er spennende for oss å kunne tilby et godt kompentanseløft for våre deltagere. Vårt program starter med en informasjonsdag og forventningsavklaring i mars/april, en ideell anledning for interesserte å utforske veien til å bli Erfaringskonsulent.

Deretter velger vi ut 12-15 motiverte deltakere til vårt lærerike 40-timers grunnkurs i Erfaringskonsulent-utdannelse, fordelt over 5 dager.
Målet etter gjennomført kurs er å bli en bevisst likeperson. Vår jobbspesialist vil kunne følge opp under kurset og i etterkant, for å øke muligheten til jobb eller videreutdanning innenfor dette feltet eller andre retninger. Jobbspesialisten har mulighet til å kartlegge individuelt i forhold til jobbmuligheter.

Ønsker du å vite mer om utdannelsen som Erfaringskonsulent og våre unike golfbaserte programmer? Besøk www.erfaringssentrum.no eller kontakt oss for mer informasjon.

Vår jobbspesialist, Simen Bauer fra Emploi i Sens gruppen og Marianne Smith Magelie har sammen startet forberedelsene.

Vi gleder oss 🙂

Bilde fra venstre: Simen Bauer, Torbjørn Mohn-Haugen og Marianne Smith Magelie.