Trenerutdannelse gjennom nærmere 50 golfklubber

Ett slag av gangen gjentar suksessen med tilbud om trenerutdannelse til deltagerne gjennom nærmere 50 golfklubber. Deltagerne som er med i Ett slag av gangen får også i år tilbud om å øke sin kompetanse gjennom å ta trenerutdannelse. Et samarbeid vi gjør med Norges Golfforbund. Vi har allerede gitt nærmere 50 deltagere et slikt tilbud, hvor de har vært på to samlinger i året og tatt 45 timers praksis for å bli trener 1. Kompetansen brukes i klubben hvor de er gode ressurser og bistår nye deltagere inn sammen med klubbens øvrige frivillige. Vi har et nytt kurs under planlegging for 2024. Vi bare venter på at snø og kulde blir borte…..

Bilde: Her ser vi tre flotte kandidater fra Kongsvingers Golfklubb som var med i fjor. Fra venstre Håvard Høgda, Thore Wålberg og Joe Fjeld.