Drøbak Golfklubb søker samarbeid med nabokommunen Ås!

Drøbak golfklubb tenker utenfor boksen og tok kontakt med sin nabokommune, Ås kommune, som ikke har egen golfbane. Møtet ble gjennomført 8. januar med ordfører Bengt Nøst-Klemmetsen, assisterende kommunedirektør Stein Evensen og leder i NAV Ås Randi Falao. Det var et utrolig konstruktivt og positivt møte. Med tanke på Ett slag av gangen bruker golf som virkemiddel for å få våre deltagere ut i jobb og skole, var det veldig gledelig at leder i NAV Ås deltok for å høre hvordan vi jobber.

Da tidligere statsminister Erna Solberg besøkte oss, uttrykte hun sin begeistring for Ett slag av gangen. Hun uttalte at vi er gode til å tenke utenfor boksen. Hos oss er alt mulig og vi er alle fleksible for å få til det beste for våre deltagere.

Vi gleder oss over nye muligheter i 2024.

Bilde fra venstre: Marianne Smith Magelie (ESAG), Heidi Beldring (Drøbak GK), Bengt Nøst-Klemmetsen (ordfører Ås kommune) Stein Evensen (ass. kommunedirektør), Randi Falao (leder NAV Ås) og Jens Gilboe (Drøbak GK)