Og julen varer helt til påske!

Julebord på KragerøAkademiet ble gjennomført 21. desember. De inviterte til julebord i sine lokaler i Sannidal. All maten hadde de laget selv, og de hadde også pyntet et sjarmerende juletre som de hadde laget i Lego.

Det var 28 som deltok, og i tillegg til den fantastiske julematen med riskrem til dessert og hjemmebakte julekaker til kaffen, ble det en hyggelig ettermiddag med gode samtaler og mye latter.

Terje & co bidro med nydelig underholdning, og de sang alle  «På låven sitter nissen».

Deltakerne er ivrige til å spille golf på simulatoren på Årø, som bla er finansiert av Ett slag av gangen. Og siden både Jonas og Kjetil har tatt Trener-1 kurs, kan de veilede nye deltakere i golfens mysterier. Flere nye vil ta VTG-kurs når  banen åpner til våren. Dette er mulig med gode bidrag fra Ett Slag av Gangen. Tusen takk for det; sier ansvarlig for ESAG i Kragerø Randi Skauen. 

Ellers skal deltakerne fra ESAG jobbe som frivillige til sommeren når Kragerø Golfklubb skal arrangere en kjendis turnering til inntekt for organdonasjon. Her vil blant annet Viktor Hovland, Kygo, Kristoffer Ventura og Jon Almås delta.

Dette vil bli stas for deltakerne i KA/ESAG og alle andre som skal jobbe som frivillige.

Nå ser vi fram til mange hyggelige treff ved simulatoren, og ikke minst til våren når det igjen blir mulig å spille på banen; sier vår ildsjel Randi Skauen, og legger til, vi vil takke Ove og gjengen på KA for et trivelig julebord, og ønsker alle et godt nytt år i 2024.