Årsavslutning med glade deltagere

Kongsvingers Golfklubb avholdt sin årlige avslutning for Ett slag av gangens deltagere i klubbhuset på Liermoen. Glade deltagere fra bl.a. klubbens samarbeidspartnere; Frisklivssentralen i Eidskog og Glåmdal Interkommunale Voksenopplæringssenter fikk servert pizza, brus og kaffe.
Claus og Svein, klubbens engasjerte frivillige holdt i arrangementet. De ga en god oppsummering av årets sesong og den planlagte aktiviteter for vinteren med flere grupper i simulator og større grupper i storhallen med generell golftrening.

Vår egen jobbveileder Simen Bauer (SENS Emploi) informerte om sitt arbeid for ESAG, og hva han kan hjelpe til med som veileder for deltagere som ønsker å komme seg inn i, eller tilbake til arbeidslivet. 

Utdeling av gratis golfpiké m/ESAG logo til deltagere som deltok på deres aktiviteter for 2023 og nye vindjakker til «Team Kongsvinger» blir også kanskje å se rundt om, kommende sesong!

Tone Samsonstuen overrasket Claus, Svein og Heidi (PGA Coach) med en liten julehilsen fra deltagerne (bildet i heading).

Takk for et flott arrangement 🌟🎄