Ny runde på Stortinget!

Sammen med et godt team var Simen Bauer, Odd Asbjørn Pedersen og jeg (bildet i heading) rustet for nok en ny runde på Stortinget, hvor vi bl.a. møtte Per Olaf Lundteigen. Dette som en oppfølging at han var tilstede på BLI SETT konferansen på Storefjell i slutten av oktober.

Tema var konsekvenser av mobbing, utenforskap og et offentlig system som ikke passe for de som har falt utenfor. Vi må få til både endringer og løsninger. Det sitter mange med stor erfaringskompetanse – hvorfor ikke lytte til dem?

I stedet, så havner familier i vanføre pga et defekt system som blant annet driver 12 år gamle barn til selvmord😭

Vi la frem et forslag til løsning for Senterpartiet og Per Olaf sammen med:
– Metalheads Against Bullying
– Ett slag av gangen
– Emely Reform🦋
– Beskyttelse Mot Mobbing❗️
– Erfaringssentrum

Det ble et konstruktivt møte, og vi er invitert tilbake i januar – det er håp!