Golf – sporten man kan konkurrere mot seg selv!

Det skulle vise seg ganske fort at golf var en inspirerende sport, hvor man egentlig kun konkurrerer mot seg selv. Dette passer ypperlig for en som har seg selv som sin største fiende og hvor livet har vært litt tøft.

Golf er unikt i forhold til resten av livet. Du kan slå ti «ræva» slag, og når du endelig treffer perfekt på det ellevte slaget, så har du allerede glemt følelsen fra de ti dårlige.

Han startet som Ett slag av gangen deltager, men er nå blitt medlem i golfklubben og er med på ordinære/organiserte treninger samt spill forankret i et godt klubbmiljø.

Han er nå tilbudt trenerutdanning, og han gleder seg veldig mye til å kunne lære bort litt golf og bidra til at andre oppnår den samme mestringsfølelsen. En mestringsfølelse han tar med seg fra golfen og inn i hverdagen.

Han vil takke Ett slag av gange, Røde Kors og Gamle Fredrikstad Golfklubb for muligheten.

Gamle Fredrikstad Golfklubb og sportssjef i klubben, Freddy Nordmark, er stolte og glade for at Christian ønsker å bidra som frivillig trener. For oss er han en solskinnshistorie hvor han har beveget seg fra en «litt utrygg plattform» til å oppnå mye mestring. Han er en veldig entusiastisk «golf nerd» som ønsker å hjelpe til med ESAG aktivitetene i vår klubb. Han blir tatt med inn i teamet med frivillige trenere og vil få trener praksis hos oss i kombinasjon med Trener 1 utdanning hos Golfforbundet forteller en like entusiastisk sportssjef.

Christian Waagaard, hip 32, 40 år og fra Fredrikstad – klar for nye muligheter
Freddy Nordmark, Sportssjef
Gml. Fredrikstad GK