Virksomhetsbesøk av Gjensidigestiftelsen

Se videoen som Gjensidigestiftelsen laget etter deres virksomhetsbesøk.

Ett slag av gangen har hatt virksomhetsbesøk av Gjensidigestiftelsen på Nordhaug Golfbane. Takk til klubben for godt vertskap. Kommunikasjonssjef Lars Erik Mørk og kollega, Pål Mørk-Knutsen, fikk en god introduksjon om hva vi er, hvem vi er til for og målet – å få deltagerne våre tilbake til skole og jobb. Gode samarbeidspartnere som Emploi i Sens Gruppen var tilstede, sammen med Kriminalomsorgen, det var også Frelsesarmeen.

Oppegaard, Hauger og Bærum Golfklubb hadde også ledere og deltagere med, da vi avsluttet møtet med en liten vennskapsturnering. Gjensidigestiftelsen er imponert over hva vi får til, og de laget også en liten video som du kan se her. De har også bidratt med penger til Ett slag av gangen, til bruk på aktiviteter. Vi har i høst sendt inn en ny søknad hvor vi har utarbeidet en god plan for frivilligheten som gjør en fantastisk innsats ute i klubbene. Tusen takk til alle – dette er gøy, og gir så mange muligheter.