Golf er ikke noe for meg, mente Heidi!

Men der tok hun grundig feil, etter at hun hadde fått en liten smakebit.

Heidi Thoner (bildet i heading) i Kongsvingers Golfklubb er et godt eksempel på at det nytter. I egen regi og tempo, samt i samarbeid med klubben er Heidi blitt en PGA Coach. Hun gleder seg til å bidra med sin kompetanse inn i Ett slag av gangen, og vil legge til rette for at flere får gode opplevelser i golfen.

Ett slag av gangen var på Golfforbundets temadag. En dag fylt med mange spennende foredrag gjennom hele dagen. Vi hadde et bidrag på 45 minutter som jeg delte sammen med Hans Tvedte fra Kriminalomsorgen og ikke minst Heidi Thoner fra Kongsvingers Golfklubb.

Gode deltakere hos oss, både fra våre samarbeidende klubber og nye klubber som er nysgjerrige på Ett slag av gangen.

Heidi hadde et flott innslag som viser at det nytter. Hun har hatt sine utfordringer i livet, og var egentlig ikke klar for golf. Imidlertid da hun fikk en smakebit og ble «hekta» har hun over flere år nå utviklet gode ferdigheter. I sommer kunne hun «sjekke ut» som utdannet PGA Coach.
Sammen med klubbens ledelse, og Ett slag av gangen ressurser i klubben v/Claus og Svein viser det seg at om du får et opplegg som tilrettelegges etter eget tempo er det utrolig hva man kan få til.
Vi er stolte over hva Heidi har fått til, og gleder oss over hennes entusiasme og kompetanse som bidrar inn i klubben og for Ett slag av gangen. Vi er trygge på at nye muligheter vil komme, på Heidis gode vei videre.

Tusen takk 🙂