Golf er det beste som har skjedd meg!

Det sier Tone Samsonstuen fra Kongsvingers Golfklubb som nettopp har vært med å gi innspill på høring på Stortinget. Tone deltok sammen med Heidi Thoner og Marianne Smith Magelie på høring for budsjetter i Ett slag av gangen.

Tone uttaler:

      «Det har vært superfint å være med på golfprosjektet, og jeg er så glad for at jeg ble spurt om å være med.
Jeg har slitt psykisk i mange år. I mange og lange perioder har dagen bestått av å sove til kl.14.00, stå opp og gå rett til sofaen for å legge meg igjen. Jeg har fått lite ut av dagen.
Med golfen har jeg kommet meg opp og i gang med aktivitet på formiddagen minst én, men gjerne flere dager i uka. Jeg har fått nye venner og jeg har fått noe å bry meg om.
Dette er vel det beste som har skjedd meg i etterkant av at barna mine flyttet ut. Jeg har også fått lettere for å delta på andre aktiviteter etter at jeg begynte på golfen 🙂 Jeg har jo brukt å gå en tur med hundene hver dag, men med golfen har det blitt enda mer fysisk aktivitet og frisk luft. I tillegg til at jeg elsker å lære nye ting. Jeg føler meg så utrolig heldig som fikk bli med på dette 🙂
I sommer spilte jeg og de to jeg kjørte med ca. 3 dager i uka. Det er et pluss også med mattilbud på onsdager, til nesten ingen penger. Hadde vi ikke fått slike rabatter på ting, mat, trening, hadde vi ikke fått det til, som uføretrygdede.

Jeg er evig takknemlig».