Ett slag av gangen med deltagelse på Verdensdagen for psykisk helse

Norasondegruppen markerte verdensdagen for psykisk helse med et flott seminar på selve dagen 10. oktober med overskriften «Lag plass, vi trenger å høre til«.
Årets tema oppfordrer til å gjøre våre viktigste møteplasser mer inkluderende. Norasondegruppen bidro med flott inspirasjon.

Det var et åpent seminar for alle innbyggere og bedrifter i nærkommunene, og seminaret ble holdt på Folkets hus i Lillestrøm. På seminaret fikk vi se og høre inspirerende historier fra; Tore Petterson, Richa Chandra, Trine Dehli Cleve og flere flotte inspirerende mennesker.

Ett slag av gangen hadde innlegg, der Hans Tvedte (høyre på bilde) og Simen Bauer (venstre på bilde) snakket om Ett slag av gangen og viktigheten med tilhørighet og muligheten til jobb/skole igjennom Ett slag av gangen.
Flotte historier ble formidlet, og det var topp stemning blant nærmere 130 deltagere.

En flott markering av en viktig dag!