Pål-Jan Stokke er klar: Ett slag av gangen funker for dem!

Marianne og Pål-Jan

Engasjert daglig leder på Atlungstad Golfklubb i samarbeid med Ett slag av gangen bruker golfbanen som mestringsarena.

På spørsmål om hva Ett slag av gangen betyr for Atlungstad Golf svarer Pål-Jan:

Det gir oss en god selvfølelse og vi viser at vi tar litt mer ansvar enn det som er nødvendig. Alle har behov for å være en del av noe og alle har behov for å gjøre noe som betyr noe for andre. Atlungstad er en fenomenal arena for nettopp dette. I tillegg får vi hjelp til å løse arbeidsoppgaver vi ellers ikke hadde rukket å gjøre. Dette er en vinn-vinn-situasjon for mange parter.

Atlungstad Golfklubb er det plass til alle, også de som har falt utenfor arbeidslivet eller er i målgruppen til Ett slag av gangen, og trenger sosiale aktiviteter. Her tilbyr de enkelt arbeid og golfspill i kombinasjon med sosial hygge.
Vi er takknemlige for at vi får være en del av dette. Det er godt å kunne bidra til at noen som har det vanskelig kanskje får en bedre hverdag. Marianne og Pål-Jan håper på et langt og godt samarbeid i tiden fremover.

For Ett slag av gangen er det viktig med gode samarbeidspartnere. Derfor er det spennende med Atlungstad Golf som har et stort engasjement og viser gode resultater. Deltagerne inkluderes i klubben og er blitt glade i golf.

Ett slag av gangen er stolt når daglig leder fremmer aktiviteten og samarbeidet på en konstruktiv måte, tusen takk til Pål-Jan Stokke.

Med denne gladsaken oppfordrer vi andre samarbeidende klubber til å dele sine historier og erfaringer. Sammen er vi sterkere.

Les hele saken her: https://atlungstadgolf.no/?p=3753

Bilde tatt ifm. evalueringsmøte på Atlungstad: Hans Tvedte fra Kriminalomsorgen, koordinerer nasjonale aktiviteter – Simen Bauer, jobbespesialist fra Sens fullt engasjert av Ett slag av gangen, Marianne Smith Magelie fra Ett slag av gangen, Bjørn Kristian Johnsen, Pål-Jan Stokke og Hilde Pram Sveum fra Atlungstad Golf