Det nytter

Kampen om veien tilbake nytter når du har gode rammer rundt deg, og du har bestemt deg for at sammen med disse skal jeg få det til. Og når golfen kan bidra til mestring, nettverk og med mennesker som har skikkelig trua på deg, ja da nytter det.

Tone Samsonstuen og Heidi Thoner er to gode eksempler på dette. De har på hver sin måte jobbet målrettet gjennom golfen og mestret slag etter slag. Dette med strålende veiledning fra motivatorene og trenerne for Ett slag av gangen i Kongsvingers Golfklubb, Claus Mæland og Svein Einarsbøl.

Begge damene har stilt seg til disposisjon for å være med å fortelle sin historie når vi skal på høring på Stortinget i oktober, ang budsjett 2024. En innsats minst verdt et god bukett blomster.

Marianne, Tone og Heidi, sammen med motivatorene Svein og Claus.