Rusfritt liv – ikke noe for meg!

Det var Cathrines holdning før hun ble med i Askers gatelag og kom videre til Frelsesarmeens landslag og skulle til VM litt frem. Da måtte hun være rusfri. I over 10 år har hun vært rusfri og dette fikk ordføreren i Bærum informasjon om da hun var på virksomhetsbesøk med Ett slag av gangen på Bærum golfklubb.

Her fikk hun også møte mange deltagere, frivillige og samarbeidspartnere til Ett slag av gangen som bla Kriminalomsorgen og jobbspesialist. Målet er å få deltagere tilbake til jobb og skole med veien gjennom fysisk aktivitet med golf og banen som mestringsarena.

Marianne og Cathrine traff hverandre for 7 år siden siden. Marianne var med å etablere Fotballstiftelsen og gatelag. Vennskap ble knyttet og nå er Cathrine miljøterapeut for Frelsesarmeen i Sandvika og tar med seg deltagere til golf på Nordhaug Golfklubb i Bærum. Lokalavisen Budstikka var med oss denne dagen. Solen skinte og det ble en herlig dag. Ordfører Lisbeth Hammer Krog er imponert og vil bidra til at flere blir med og hun har åpen dør for tiltaket.

Tusen takk.