Innlandet er slagkraftig

Gjøvik Toten Golfklubb har signert opp avtale med Ett slag av gangen. I møte fredag med både Sykehuset Innlandet, Kriminalomsorgen, Blå Kors, kommunen og klubben ble det konkretisert hvordan vi skal jobbe fremover for å utvikle Ett slag av gangen.

Klubben har allerede god erfaring med helsefremmende tiltak sammen med Sykehuset Innlandet og det er kommunens enheter som nå skal tilbys golf, og samtidig som vi vil se på flere fra Blå Kors og andre organisasjoner.

Banen ligger praktfullt til, og det er bare å glede seg tenker vi og takker daglig leder, Marius T. Johansen for det gode vertskap. 

Fra venstre ser vi Janne Østlien, Sykehuset Innlandet, Kim André Pedersen, Blå Kors, Marius Tønsberg Johansen – daglig leder GTGK, Tove Fornes, Gjøvik kommune, Marianne Smith Magelie, Ett slag av gangen og Hans Tvedte, Leder Friomsorgen, Akershus, koordinator inn mot Kriminalomsorgen.
Amund Berge og Kari Anne Klevenberg fra Kriminalomsorgen Innlandet reiste før bildet ble tatt, beklager.