Å se fremover…

Ett slag av gangen – det handler om å se fremover. Ballen går fremover og det gjør deltagerne våre også. Det er hva vi ønsker å formidle når vi møter ordførere, politikere og mange mange andre. «Mitt Kongsvinger» var med oss en hel dag da vi hadde leder av helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, Tone Wilhelmsen Trøen med stab, på virksomhetsbesøk på Kongsvinger.

Tone Wilhelmsen Trøen – leder for helse- og omsorgskomiteen på Stortinget (Foto: Henrik Lenborg)

Møtet skapte glede og begeistring for det som ble kommunisert. Leder av Eidskog kommunes Frisklivssentral, Petter Lindstad, sier at golfen fungerer som en sosial mestringsarena, hvor man drar hverandre opp, og det finnes ingen reservebenk.

Ordfører i Eidskog, Kamilla Thue, lar seg inspirere og til tross for stram økonomi, så påpeker hun at dette er en viktig investering for deltagerne i kommunen som er med. Det betyr så mye for flere eidskoginger, og det er få tilbud som gir så mye fysisk og psykisk velvære. Vi trenger forebyggende elementer sier Thue.

Trøen avsluttet sitt besøk med noen ord, der hun blant annet lovet at de skal satse på de som ikke har den letteste veien å gå.

Artikkelen kan leses på «Mitt Kongsvinger» sine sider:

https://www.mittkongsvinger.no/folkehelse-kongsvingers-golfklubb-stortinget/slatt-er-slatt-na-ser-man-fremover/928759