Atlungstad med strålende vennskapsturnering!

Fantastisk vær, fantastiske mennesker og fantastiske Atlungstad.

Vennskapsturneringen på Atlungstad ble gjennomført tirsdag 13.juni. Deltagere var grupper fra Kongsvinger, Elverum, Atlungstad og selvsagt var Ilseng-gjengen med, som til daglig jobber på banen. De spilte sin aller første turnering. 

Alt lå til rette for en flott dag med golf, sosialt samhold og nettverksbygging. Kafeen solgte mat og drikke, frivillige og ansatte sto på for at denne dagen skulle bli topp for alle som var med.

Ni flighter var med og spilte Texas scramble. Det ble rapportert om fornøyde golfspillere på banen hele dagen. De fleste baller holdt seg i fairway og endte i koppen, mens noen baller fikk seg en dukkert i Mjøsa.

Det ble en helt spesiell dag for noen publikummere. De hadde reist over to timer for å se sønnen, barnebarn, venn og kjæreste spille sin første turnering. Han er en av gutta på Ilseng-gjengen som til daglig har sitt arbeid på banen. Denne dagen fikk de en god innføring i livet på golfbanen. Frivillig Bjørn Kristian fraktet dem rundt i golfbussen for å se på banen, spillerne og aller viktigst, heie på sitt familiemedlem på golfbanen. De fikk låne puttere, for å teste puttinggreenen og de kunne bare melde om en flott velkomst og ivaretakelse gjennom hele dagen.

Heia Atlungstad golf og heia Ett slag av gangen, for alt som er mulig gjennom golf.