Leder av helse- og omsorgskomiteen på Stortinget ble imponert!

«Gidd å satse på dem som ikke har den enkleste veien» formidlet Heidi Toner – snart PGA trener, men en lang vei bak seg for å komme dit hun er i dag.

Leder av helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, Tone Wilhelmsen Trøen, har vært på virksomhetsbesøk med sin stab med Ett slag av gangen hos Kongsvingers Golfklubb. Et tett program hvor ordførere fra både Eidskog og Kongsvinger var med, det samme med Frisklivssentralen i Eidskog, det samme var ledelsen fra Kriminalomsorgen Innlandet, Emploi Sens på arbeidstrening, og ikke minst fantastiske deltagere som kunne fortelle hva golf betyr for dem.

Trøen var imponert over alle de som stiller opp og bidrar til å gjøre en forskjell. Som engasjerte og aktive kommuner med ordførere i spissen, Kriminalomsorgen som lar innsatte få oppleve mestringsopplevelser gjennom golf og det er arbeidsmuligheter på golfbanen. Fantastiske ildsjeler og frivillige som gir enormt mye av seg selv for å skape gode opplevelser.

Det ble en magisk dag og ikke minst var det fantastisk å se alle gjestene engasjere seg i golfen  – her var det mange skjulte talenter som bør komme tilbake. Trøen fikk en flott innføring på driving rangen av Heidi Toner som snart er PGA trener. Trøen uttrykker at det nesten frister til gjentagelse – hun har talent!

Tusen takk til alle som bidro til en strålende dag med mye innhold og gøy med golf. I tillegg fikk vi en flott omvisning på Kongsvinger Fengsel.