Statssekretæren slår Ett slag av gangen!

En solrik dag på Oppegaard Golfklubb med virksomhetsbesøk av statssekretær Ellen Rønning-Arnesen fra Helse- og omsorgsdepartementet, sammen med ordfører Hanne Opdan. Bedre kan vi ikke få det tenker jeg.

Mange av våre flotte nasjonale samarbeidspartnere delte sin kunnskap om samarbeidet med Ett slag av gangen. De bekrefter at tilbudet fungerer. Her var både Kriminalomsorgsdirektoratet, Wayback, Stifinneren, Oslo Fengsel, Gaustad Sykehus og Emploi/Sens gruppen representert.

I snaue tre timer som vi hadde til disposisjon, fikk vi formidlet mange gode innspill og eksempler. Samtidig som 4 deltagere fortalte hvordan de kom inn i tilbudet og hvordan de opplevde golf. De hadde imidlertid dårlig tid da de skulle ut på en 9 hulls golfrunde.

Sammen med daglig leder i Golfklubben, Gard Asbjørnsen og klubbens koordinator og ildsjel Tom Erik Olsen, og flere gode klubbressurser ble det fullkomment.

Alle kunne meddele at tilbudet er helt unikt. Arbeid på golfbanen for mange, golftrening, golfkurs, golfspill og utvikling av sosialt nettverk og flere års bistand for å komme tilbake til jobb, skole og gjenforening med familie. Kan det bli bedre? Nei faktisk ikke – dette er et komplett tilbud med både fysisk aktivitet, mestring, livsstilsendring og tilbake til hverdagen.

Gaustad Sykehus med sine unge deltagere fra seksjon for tidlig psykosebehandling beskriver tilbudet vårt som en ny pille på markedet. Ganske fantastisk! De formidlet at samarbeidet med Ett slag av gangen er helt avgjørende for at de skal kunne gi den behandlingen de ønsker for sine pasienter.

Å få jobbe med dette hver dag gir god energi – tusen takk!

Marianne Smith Magelie. 

Statssekretær Ellen Rønning-Arnesen prøver golf.
Statssekretær Ellen Rønning-Arnesen prøver golf.
Statssekretær Ellen Rønning-Arnesen prøver golf.
Ordfører Hanne Opdan
Daglig leder Oppegaard GK, Gard Asbjørnsen
Marianne Smith Magelie, Simen Bauer(SENS) og statssekretær Ellen Rønning-Arnesen