Ett slag av gangen for presidenten!

Den nye idrettspresidenten, Zaineb Al-Samarai, ønsket å møte Ett slag av gangen, Kragerø Golfklubb, Kragerøakademiet og Kirkens bymisjon på vårt nye simulatorsted. De to sistnevnte har jobbet hardt for å få på plass dette, hvor også Ett slag av gangen har bidratt.

Et samarbeidsprosjekt som startet i fjor høst og som nå er blitt et flott sted, takket være unike gode krefter og deltagere. Vi kunne stolt vise oss frem. Takk til Kragerø Idrettsråd som koordinerte dagen og ettermiddagen.

Vi fikk fin egentid med henne, og vi tok opp både muligheter og utfordringer. Her vil vi ha videre dialog. På ettermiddagen var vi sammen med idretten i Kragerø og idrettspresidenten, og hadde dialog med lokalpolitikere, hvor ni partier stilte opp til debatt. Det var fokus på hverdagsproblematikk, finansiering, ressurser, anlegg og alt som hører med på hva en skal prioritere og hvor skal ansvaret ligge.