Praten rundt bordet

Jeg var med på golf med Røde Kors – Nettverk etter soning og deltagere fra Friomsorgen med samfunnsstraff sist torsdag. Vi avsluttet med en god prat rundt bordet. Det er viktig og nyttig, og mye å ta med seg i vårt arbeid videre. De har vært en god gjeng som har trent inne på simulator i vinter.

Nå er de fast på Hauger Golfklubb hver uke. De er 14 personer som trener på veien til golf. Det var en herlig kveld, og med spill på korthullsbanen. Vi avsluttet denne gang med kaffe og vaffel, det smakte. Det var ikke så mye de visste om Ett slag av gangen, heller ikke at de kunne få arbeidsveiledning.

Vi har en jobb å gjøre for å nå ut til deltagerne og la de bli gode ambassadører. Men en ting var sikkert – de hadde fått dilla på golf, og gleder seg til å komme på banen. Takk til Hans Tvedte fra Kriminalomsorgen som holder i denne gjengen. Jeg kommer tilbake.

Marianne Smith Magelie