Tross uføre – Ut i jobb!

Samarbeidet mellom Ett slag av gangen og Emploi leverer. Ett slag av gangen samarbeider med Emploi i Sens Gruppen. Prosjektet «I Full Sving» er godt i gang med å hjelpe deltakere ut i jobb eller skole.

Prosjektleder i Emploi, Simen Bauer, kan fortelle om mange gode prosesser med deltakere fra de ulike gruppene. Både hos golfklubbene og i Ett slag av gangen. Flere har fått yrkeskartlegging og yrkesveiledning, og de får god og tett oppfølgning på veien ut i arbeidslivet.

En av historiene er om Nayada som er med i en gruppe fra Ett slag av gangen på Atlungstad Golfklubb. Hun og Simen kom i kontakt i slutten av februar og startet opp et samarbeid. Nayada har vært uføretrygdet i mange år, men ønsket å få mer inn i livet.

Nayada på golfbanen

Hun ønsket å få et større nettverk og gjøre en forskjell for andre. Hun var bestemt på at en uføre ikke skulle stå i veien for å kunne nå dette målet. Samarbeidet fortsatte utover vinteren og etter mange samtaler, yrkeskartlegging, veiledning i CV og søknadsskriving, så ble en søknad om jobb i Hamar kommune sendt. Etter kun kort tid kunne Nayada kontakte Simen med beskjed om at hun hadde fått en jobb i Hamar kommune og oppstart var allerede i gang.

Oppfølgning skal også gis selv om kandidat har fått en jobb eller er i utdanningsløp. Jobbspesialist følger opp i tiden fremover, noe som gir trygghet og kan skape motivasjon til å ta andre valg i arbeidslivet.

Ett slag av gangen og Emploi ønsker Nayada lykke til i arbeidslivet!

For mer informasjon om prosjektet ta gjerne kontakt med prosjektleder Simen Bauer eller Marianne Smith Magelie.

Simen: Simen.bauer@sens.no  

Marianne: marianne@etslagavgangen.no

Prosjektleder og jobbspesialist Simen Bauer og Nayada under turneringen på Kragerø tidligere i uken