Det er i Kragerø det skjer! Nasjonal turnering og besøk av ny idrettspresident.

Ett slag av gangen gjennomfører vennskapsturnering mandag og tirsdag denne uken, hvor alle klubbene i landet har hatt mulighet til å melde seg på. Sparebankstiftelsen DNB er en samarbeidspartner som gjør at dette er mulig. Vi har gode aktiviteter etter ankomst og det spilles en god runde golf på tirsdag. Mandag kveld skal vi ha sommerfest på Kragerø Resort, hvor vi skal hygge oss og og bli enda bedre kjent gjennom kvelden. Flere av deltagere vil også bidra med underholdning.

Og det skjer mer i Kragerø. Vi har fått beskjed av NIF, at ny idrettspresident (som velges første helg i juni) ønsker å besøke Ett slag av gangen med meg og Kragerø Golfklubb 12. juni. De vil gjerne besøke simulatorsenteret som deltagerne har fått i stand, sammen med blant annet ledere og team fra Kragerø Akademiet og Bymisjonen – tusen takk. Dette med finansiering fra blant annet Ett slag av gangen, klubben og samarbeidspartnere. På bildet viser vi stolt frem innvielsen av simulatorsenteret. Vi ser flotte Alexander, og ordfører Grunde Knudsen stiller alltid opp og viser sin delaktighet. Vi gleder oss!