En dag i «fengsel»

Romerike Golfklubb presenterte seg selv og Ett slag av gangen, inne på Romerike fengsel i forrige uke. Samarbeidspartnere var invitert til å ha stand. Vi har en nasjonal avtale med Kriminalomsorgsdirektoratet, og vi utvikler samarbeidet på mange måter. Vi viste oss frem gjennom Karin Brattbakken og Trond Mathisen. De leder aktivitetene våre i klubben og er svært så golfengasjerte. Kjærligheten blomstrer også og de er mye sammen på golf og aktivitet. Karin forteller at det var gøy og responsen var god.

Det var ca. 40 stander, og vi ble godt besøkt, både av innsatte, men også av andre stander som lurte på om de kunne få i stand et samarbeid med oss. Vi fikk også delt ut foldere, og de ble ønsket velkommen tilbake i august da de skal ha samme opplegget på Krogsrud.

Friomsorgen i Akershus utfører arbeid på golfbanen på en systematisk og god måte. Så her er det et herlig arbeidsforhold, samtidig som golf benyttes som god fysisk aktivitet.

Karin Brattbakken og Trond Mathisen, begge delaktige i ESAG ved Romerike Golfklubb