GjensidigeStiftelsen – en viktig møteplass!

Langtidsplanen for utdelinger er gode inkluderende lokalsamfunn, god psykisk og fysisk helse og god beredskap, forebygge og redde liv og verdier. Dette mener jeg er midt i blinken for hva vi holder på med og jeg søker innen fristen som er 1. september.

I dag gjennomførte GjensidigeStiftelsen sin årskonferanse. Et spennende program, med utrolig gode foredragsholdere fra prosjekter som får midler fra dem. Du verden hvor mye som skjer der ute.

Vi har også vært så heldige at vi har mottatt både midler og konsulenter via Prosperastiftelsen i år. Jeg benyttet anledningen til å hilse på adm.dir. Ingrid Riddervold Lorange, hvor jeg takket for pengene og fortalte at vi snart mottar rapporten fra Prosperastiftelsen, om hvordan vi skal gjøre oss attraktive mot næringslivet. En viktig bidragsyter i vårt spleiselag. Det skal bli spennende å følge opp etterhvert. Vi skal få flere bein å stå på. Og kanskje er det vi som får vise oss frem til neste år??

Det som var gjennomgangstonen var frivilligheten og at vi har folkene med oss for å lykkes. Jeg opplever golfklubbene som utrolig gode ressurser. Alle de flotte menneskene som bidrar med sitt store hjerte til å gjøre en forskjell, hele tiden. Tusen takk!

Marianne Smith Magelie