Gode vennskapsturneringer!

Ett slag av gangen har invitert til nasjonal vennskapsturnering i Kragerø, for alle klubber med mulighet for et lag. Planen er sammen å gjennomføre flere vennskapsturneringer i løpet av året innen de enkelte regioner som vi har delt opp så godt det lar seg gjøre.

Fredag gjennomførte Sotra Golfklubb og Bjørnefjorden Golfklubb en flott turnering på Sotra.

En strålende dag på banen med god stemning – og alle mente dette var bra. Det var mange fornøyde deltakere på pitch & putt-banen med sommergreener.

Værgudene var med, og det ble en fin texas- turnering der deltagerne fikk anledning til å bli kjent. Turneringen ble avsluttet inne, der spill og resultater ble applaudert. Og ønsket om å møtes igjen var stort.

Tusen takk til våre gode koordinatorer Anne Britt Fanekrog fra Sotra og Aron Arnesen fra Bjørnefjorden.