Det ble liv i Kvinesdal!

Vi hadde invitert til åpen dag, og det endte med at over 1% av alle innbyggerne i Kvinesdal møtte. Over 70 kom! Les en fantastisk artig historie hvor golfen stod i sentrum en hel dag.

Mange fikk sett hva golf var og hvordan det kunne være en fin møteplass for ulike grupper. Vi i regi av daglig leder, Eirik Tage Johansen, hadde de satt opp tre stasjoner. Range, kaffepause og pitching. NAV sin representant hadde gått via norskopplæringsskolen og over natten gikk de fra 10 påmeldte til over 70, inkludert ukrainere som hadde stor glede.

Tre personer hjalp på golfbiten og en pensjonist hadde blitt rekruttert til å steke lapper til 10 stk, som plutselig stekte lapper til 70stk. 12 poser med toro lappemix, 8 liter kaffe forsvant, folk koste seg på terrassen. Det var også norskundervisning i ordet lapper sine mange betydninger; papirlapper, norske pannekake lapper, folkeslaget lapper. Da var på det tidspunktet unngåelig at det ente med «hva lapp på lapp er?» (kjærlighetsliv i Finnmark).

Tolken hadde noen utfordringer med dialekten til Tage og spurte om han kunne snakke bokmål, en tapt sak, og det endte med høyere volum + fingerspråk med lydeffekter.

Sindy på rus og psykiatri koste seg over at de hun tok med seg blomstret og ville komme tilbake. Kim fra NAV-innvandrer og hans støttespillere fra kommunen + språkskolelærerne syntes det var kjekt å se sine deltagere kose seg med lapper og golf. Vi avtalte nærmere dialog om hvordan klubben kan få strukturert dette med grupper og videre arbeid. 

Dette var utrolig gøy og nå tar vi kontakt med lokalavisen og vi har akkurat på lørdag hatt baneåpning, så nå er det full fart på Utsikten golfklubb. Herlig!