Det svinger på Stord!

Endelig er vi i gang! Kenneth Steinbråten leder for Havna kontaktsenter og kollega Hege. De jobber med rus og psykisk helse i Stord Kommune. Det var også 2 deltagere fra Ukraina som deltok.

Regionskoordinator på Vestlandet, Aron Arnesen bistår daglig leder Lena Hartvigsen i oppstarten. Det var kommet mer snø og de tok derfor fatt på minigolfen. Gjengen synst det var veldig kjekt og det var god stemning.

Helt fra vi møttes alle sammen tidligere i vinter, har Kenneth tenkt at dette tilbudet er så bra for deres deltakere, både i forhold til sosial trening og språktrening.

Lena hadde også invitert inn en god frivillig klubbresurs, Tore. Han likte seg svært god. Han er en ivrig pensjonist på både golf og minigolf. Nå går jungeltelegrafen om det gode tilbudet på Stord Golfklubb, hvor golf er for alle og hvor vi møtes igjen 17. april. Velkommen!