Simulatorgolf er topp når det er mye snø ute!

Bilde fra Ålesund golf sin Instagram

Ålesund Golfklubb samarbeider med Ett slag av gangen, og tar et sosialt ansvar. Ett slag av gangen har finansiert mulighet for klubben til å ha golf som helårsaktivitet med simulatortrening gjennom hele vinteren.

Vi har et godt lavterskeltilbud som er vel tilrettelagt for vår målgruppe, som kan ha falt litt utenfor. Vi har plass til alle med trening, samtaler rundt bordet og gode mestringsfølelser. Vi tilbyr også jobbspesialist som kan bistå våre deltagere i prosess mot jobb/skole og følge opp i inntil 2 år.

I forrige uke hadde Ålesund ikke mindre enn 21 personer med som ville prøve golfen. De fleste kom fra Fontenehuset, men også noen fra Ankerhuset. Gro Kristiansen er leder av denne gruppen og en strålende ildsjel. Hun har også fått med seg en god ressurs i Kjetil Mørkved, til høyre på bildet. Veldig bra!