En hånd å holde i!

Utdrag fra Norsk Ukeblad

Raimond var tidligere rusmisbruker og straffedømt. Etter mange år i feil retning bestemte han seg for å endre retning, og det var flere som ga ham en ny sjanse. Og med gode hjelpere har Raimond reist seg, blitt banesjef på Kongsvingers Golfklubb, stiftet familie med Ine og Lukas og har mange herlige dyr rundt seg.

Marianne og Raimond har utviklet en god dialog og vennskap, holdt flere foredrag sammen, og har gode samtaler. Raimond er blitt en helt ny mann, forteller Marianne Smith Magelie. Det finnes håp, og det er mulig å komme ut av en ond sirkel. Sammen er vi der med Ett slag av gangen for også å hjelpe andre. Kjøp Norsk Ukeblad denne uken, med flott artikkel om Raimond og hans nye liv. Journalist Mette Bugge har fulgt ham og laget reportasjen. Tusen takk!