En varmere og sprekere hverdag!

En varmere og sprekere hverdag, det er hva vi ønsker at våre deltagere i Ett slag av gangen skal få!

Vi jobber aktivt på mange felt for å tilrettelegge for de som faller litt utenfor. Flere nye klubber er på vei inn. I dag bekreftet Nordhaug Golfklubb/Toppgolf at de er med, nærmere informasjon kommer. Vi har fått på plass flere gode politikermøter med besøk til golfklubbene, og vi merker pågang hos klubbene med flere deltagere. Selv var jeg i Kragerø i går hvor vi åpnet simulatorsenter satt i stand av samarbeidspartnere og deltagere, med golfklubben i spissen, og som et spleiselag med Ett slag av gangen.

Vi ønsker også å legge igjen materiell når vi er ute på besøk og her finner dere vår nye folder. Vi skal også tilrettelegge for lokal klubbtilpasning. Fantastisk gøy alt sammen. Marianne

Se folderen her: