Årets ildsjel – Joe Fjeld

Foreningen Et slag av gangen er helt avhengig av klubbenes gode ressurser, de frivillige, for å få aktivitetene våre til å fungere best mulig i et spleiselag.

Det er med glede vi registrerer stor frivillighet ute i golfklubbene og særdeles bra på Kongsvingers Golfklubb hvor årets ildsjelspris gikk til Joe Fjeld. Joe er flink til å ta vare på menneskene rundt seg, følger opp og tar ansvar for nye, har et godt og levende engasjement, er en gledesspreder og tar initiativ til å gjøre gode aktiviteter sammen med gruppen som han motiverer fra Eidskog kommune gjennom Frisklivssentralen og inn i golfen hver eneste uke. Joe er et godt forbilde og en person det er lett å bli glad i. Det var hyggelig med en flott samling med ordfører og lokalavisen tilstede og aktivitetsleder fra Frilsklivssentralen fra Eidskog kommue. . Gratulerer til Joe for flott innsats. Marianne Smith Magelie.

Les også omtalen av utmerkelses fra Mitt Kongsvinger: