Flott overrekkelsesseremoni

Forsidebilde: Sparebankstiftelsen DNBs rådgiver innen idrett og lek, Steinar Sæthre og Marianne Smith Magelie

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB som inviterte til seremoni for utdeling av midler. Og der var vi, Foreningen Et slag av gangen. En nydelig åpning av Bislet Guttekor, som også mottok penger. Pengene vi har mottatt benyttes til simulatortrening i vinter for alle klubbene, og vi skal bruke penger på regionale og nasjonal vennskapsturnering i golf.

Det er viktig å komme sammen, prøve andre baner og ikke minst ha noe å strekke seg etter. Den nasjonale turneringen skjer i Kragerø 22. og 23. mai og vi regner med at over 150 deltar fra hele landet. Vi er allerede i gang med planleggingen. Dette blir fantastisk gøy og tusen takk. Marianne Smith Magelie

Fra seremoni