Sammen er vi sterke – nå også i Stavanger!

Sola/Solastranden Golfklubb er med, og sammen med Kriminalomsorgen og Frelsesarmeen utvikler vi oss sammen i Stavanger.

Vi gjennomførte nylig et oppstartsmøte under nesten sommertemperatur i oljebyen. Glede og entusiasme for at Et slag av gangen som stadig får nye klubber med på sitt store helseprosjekter med golf som fysisk aktivitet og golfbanen som mestringsarena, og med mulighet for arbeidstrening og fast arbeid. Tusen takk, Marianne Smith Magelie.

ForsidebildetDeltagere som møttes på Sola Golfklubb: André Mortensen, Sola/Solastranden Golfklubb og Bjørn Kenneth (bane) og Jan Inge (trener) var også med på møte fra klubben.

Hans Tvedte, Kriminalomsorgen, Akershus, Jan Økland, Frelsesarmeen, Jostein Jonasmo, Frelsesarmeen, Linda Skjæveland, Kriminalomsorgen, Bjørn Otto Warhuus, avdelingsleder Auklend overgangsbolig og Marianne Smith Magelie, Et slag av gangen/ESAG.